Otthontalanul

Ez a blog az otthontalan emberek életének eseményeit mutatja be. Kövesd őket, hogy megismerd élethelyzetüket, küzdelmeiket!

Friss topikok

Január

2011.01.12. 11:07 | mini cini | Szólj hozzá!

Címkék: pénz tél diszkrimináció közterület túlélőpont

Januárban a hajléktalan emberek egy picit elfáradva s eltűnve vannak, hiszen ilyenkor az embereknek nagyon nincs pénzük. Alapjáraton nincs empátiájuk a hajléktalan emberekhez. Úgy érzik, hogy karácsony tájékán mindent megtettek a hajléktalan emberért. Sajnos ez nagyon kevés, hiszen már hajléktalan emberek az aluljárókba se aludhatnak, ahol védve voltak az időjárás viszontagságaitól.

Túlélőpontok lettek, ami csak arra jó, hogy leülhessenek 5darab padra, az arra érdemes hajléktalanok. Ezt úgy döntik el az őrök (akik arra vigyáznak, hogy nappal ne legyenek ott a hajléktalan emberek), hogy megszagolják az embereket, s ha elég büdösek, bemehetnek éjjelre. Ez megalázó s méltatlan. Sajnos ezzel szerintem azt fogják elérni, hogy aki eddig fürdött pont azért, hogy ne legyen büdös, az ezen túl nem fog fürödni.

A hajléktalan embereknek, akik kint élnek januárban, sokkal jobban kell vigyázni a cuccaikra, hiszen ilyenkor több a lopás, még egymás között is mivel nem adnak az emberek úgy, mint más hónapokban.    

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr152578401

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - VALLOMÁS TERÉZNEK 2011.01.19. 12:30:31

Mint oly sokszor, most is fékezek ésmegállok a pirosnál, aztán, mint olysokszor, most is végigjárja a kocsisorta szakadt ruhájú hajléktalan. Annyirapiszkos, hogy zárt ablakon át is éreznivélem a szagát: izzadságszag, húgyszag,ürülékszag és lábszag sajá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása