Otthontalanul

Ez a blog az otthontalan emberek életének eseményeit mutatja be. Kövesd őket, hogy megismerd élethelyzetüket, küzdelmeiket!

Friss topikok

Színház egy kicsit másképpen!

2010.11.14. 10:23 | mini cini | Szólj hozzá!

Címkék: színház hajléktaland

Egy rendhagyó s nem mindennapi dolgot vittünk véghez őt hajléktalan társammal.

Jó ideje már hogy megkeresett engem, s társaimat Schermann Márta rendezőnő, hogy Életosztás címmel az élettörténetünkből szeretne színházat készíteni úgy, hogy mi is játszanánk benne, sőt mi lennék az árusai a történeteknek. Közben a hölgy elment szülni, ezért a terv csúszott s emiatt a társaim lemorzsolódtak, de mire ténylegesen nekiálltunk a darabnak s próbáknak, lettek új hajléktalan tagok s így indult a sok próba színészekkel énekesekkel együtt.  Nagyon jó csapat jött össze s sok próba, gyakorlás után meg valósult a mű.

Így lett belőle november 7.-ére, vasárnap estére egy előadás, amit a budapesti Teleki téren nézhettek meg az érdeklődök. Nagyon sok embert érdekelt, hogy hogyan is lehet megvalósítani az élettörténeteket s milyen is lesz ez valójában. Voltak humoros darabok is, de megindító szomorú történet is. A társaimmal nagyon büszkék voltunk, hogy mi is mindent megoldottunk, amit elvállaltunk s hogy a színészekkel énekesekkel együtt léphettünk fel s nem úgy kezeltek ők se minket, hogy ”na, ez is hajléktalan büdös csöves”.

Nagyon sokan kérdezték: lesz-e még ilyen előadás s hogy lesz-e folytatása. Sajnos nem rajtunk múlik, hanem az anyagi támogatáson mert azért a sok technikust, színészeket, helyet meg kell fizetni sajnos, amire se a hajléktalanoknak se a hölgynek nincs pénze az 1000Ft belépő sajnos nem fedez mindent.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a színes kavalkádnak s talán hátha lesz ki szponzorálná újból az egészet.               

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr12444369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása