Otthontalanul

Ez a blog az otthontalan emberek életének eseményeit mutatja be. Kövesd őket, hogy megismerd élethelyzetüket, küzdelmeiket!

Friss topikok

Farsang

2011.02.06. 20:29 | mini cini | Szólj hozzá!

Címkék: farsang programajánló szabadidő

Február a mulatozás, a farsang ideje, ilyenkor kezdünk kicsit mi, hajléktalan emberek abban bízni, hogy nemsokára jön a jobb idő. Bár mi nem tudunk olyan bálokban, mulatságokban részt venni, mint az átlagember, de nekünk is rendeznek pár órás élő zenés kikapcsolódást. Egy ilyen rendezvény azért is jó, mert a szállókon legtöbb esetben csak hölgyek vagy csak urak lakhatnak. Így sok esetben a párok is külön vannak, s pl. nem bújhatnak össze egy kis zenére egyet táncolni, ha épp ahhoz van kedvük. Erre a Farsangra bárki eljöhet, ingyenes! Táncolhat, beszélgethet s még egy-két darab szendvicset is kap. Nagyon jó volt tavaly is látni a sok embert, akik pár órára megfeledkezhettek a gondjuk-bajukról, de főleg arról, hogy sokan hajléktalanok s az utcáról jöttek be. Az idén is ott a helyem, hiszen mindenki bejöhet s jól érezheti magát február 15.-én du. 5-től 21-óráig a XIII. Dózsa Gy. út 152. nagytermében.         

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr432642986

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - TÖLTÖTT KÁPOSZTA HIDEGEN 2011.02.16. 09:08:07

HAGYMALEVELEKKedves Öcsémuram,régolta nem írtam Kednek, de hozzánk ugyan bejött a Tél, amivel még megvalánk, hanem itt is maradott, s volt véle annyi bajunk, hogy Kánikulában sincs több. Ha kinéztünk, tündérvilágot látánk: a köd puha takarója bebugyolá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása