Otthontalanul

Ez a blog az otthontalan emberek életének eseményeit mutatja be. Kövesd őket, hogy megismerd élethelyzetüket, küzdelmeiket!

Friss topikok

Ma ne menj haza!

2010.11.10. 21:33 | Mr. Droid | Szólj hozzá!

Címkék: a város mindenkié hka eu2010 avm hajléktalanokért közalapítvány

Szeretne velünk találkozni? Beszélgetni hajléktalan emberekkel?

Itt a lehetőség. A Hajléktalanokért Közalapítvány és A Város Mindenkié csoport közös szervezésében Ma Ne Menj Haza címmel rendezett eseményen velünk is megismerkedhet 2010. november 12-én, 16 órától a Szabó Ervin téren.

A Szegénység és Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Éve keretében megrendezésre kerülő program keretében igyekszünk majd a járókelőket is bevonva megismertetni őket a hajléktalan emberek problémáival, a lehetséges megoldásokkal, a kivezető utakkal.

Lesz kerekasztal-beszélgetés, megismerkedhetnek A Város Mindenkié csoporttal, de megtekinthetik az AHA Színpad, a hajléktalan színtársulat előadását is, valamint ismert, sikeres együttesek koncertjeit.

Nem ez az első ilyen jellegű rendezvényünk, hiszen hónapok óta együttműködik a Hajléktalanokért Közalapítvány és A Város Mindenkié csoport. Volt már rendhagyó divatbemutatónk a Nyugati téren, és kerekasztal-beszélgetés a 400 nevű romkocsmában. A város sok pontján láthatják plakátjainkat, a televíziókban figyelemfelhívó kisfilmjeinket. Mindezt azért, hogy megismertessük a hajléktalan embereket a társadalom más tagjaival. Hogy felhívjuk mindenki figyelmét, mi sem vagyunk mások, mi sem vagyunk rosszabbak, nem vagyunk bűnözők. Csak nagyon nehéz helyzetben vagyunk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt november 12-én, pénteken 16 órától 21 óráig Budapesten a VIII. Kálvin téren!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr522437833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása