Otthontalanul

Ez a blog az otthontalan emberek életének eseményeit mutatja be. Kövesd őket, hogy megismerd élethelyzetüket, küzdelmeiket!

Friss topikok

Üdvözlet

2010.10.06. 19:20 | Mini Cini (törölt) | 4 komment

Címkék: üdvözlet

Üdvözöllek ide látogató!

Én mostantól Mini Cini-ként leszek jelen.  
Azért vállalkoztam eme blog írásra, mert szeretném az olvasókkal megismertetni az otthontalanul élők helyzetét, s bebizonyítani, hogy az éremnek két oldala van. Fontosnak tartom még, hogy az emberek meg ismerjék a két társam írásait is, hiszen ők is velem együtt blogolnak.  
Jómagam is otthontalan vagyok, immár 12 éve. Bár most albérletbe élek de sokat laktam köztéren s gyermekkel. Jó magam virágkötőnek tanultam, de sajnos a nehéz fizikai munka miatt (szenet lapátoltam közel 11évig) szétment a csigolyám s a csipöm, így ma már 2kg-nál többet nem emelhetek. Nagyon sok otthontalan emberrel vagyok kapcsolatba, így az Ők s magam történeteit írom le idelátogatóknak.  
Köszönöm, hogy itt voltál s bízok benne, hogy máskor is olvasod majd e blogot így engem is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr122351378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2010.12.04. 18:59:33

Hali!
Csak igy, az elso postban szeretnem jelezni, hogy tetszik a blog es igyekszem huseges olvaso lenni. Tetszik a blog es gratualok hozza mindharom szerzonek!

mini cini 2011.01.20. 22:15:58

@Celtic: Tiszteletem. Nagyon szépen köszönöm társaim s magam nevében is. Remélem azóta is olvassa a blogot még-ha a komment csak most megy,hiszen mint Ön is megjegyezte ez volt az első poszt s nem tudtam még,hogy kell kommentre válaszolni. De most pótolom s kívánok Önnek nagyon sok egészséget s szebb jobb évet. Üdv: Mini cini

Celtic 2011.01.20. 22:23:28

@mini cini: Nagyon koszonok mindent es viszont kivanom. Sajnos, nemigen olvasom, mert egyszeruen idom nincs ra. Neha rakattintok egy-egy bejegyzesre es szivesen elovlasom, de sajnos nem vagyok torzsolvaso :(

mini cini 2011.01.20. 22:33:44

@Celtic: De a lényeg,hogy most is szakított ránk időt. Köszönet érte üdv. Mini cini
süti beállítások módosítása